Livrare si Transport

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul țării în termen de la 24H la 7 zile, în funcție de disponibilitatea produselor, de la data primirii comenzii, în zilele lucrătoare.

Sâmbăta, Duminica și de sărbătorile legale nu se expediază comenzi. În cazul în care comanda poate suferi întârzieri de livrare, cumparatorul va fi anunțat telefonic sau prin e-mail la adresa menționată în comandă.

În municipiul Sibiu și localitățile limitrofe ( până la 20km de Sibiu - Cisnădie, Cristian, Șelimbăr, Ocna Sibiului, Șura Mica, Șura Mare etc.) transportul se face de către noi astfel: 

  • Pentru comenzi de până la 50 de lei transportul este 10 lei/comandă

  • Pentru comenzi de peste 50 de lei transportul este GRATUIT

 

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid (FAN Courier) sau Poșta Română, la adresa specificată de client:

Prețul transportului este de 30 lei pentru un colet de max 5kg în aria de acoperire FAN Courier (Pentru celelalte localități livrarea se va face prin Poșta Română, dupa o discuție în prealabil cu clientul, dacă totuși se optează pentru livrarea prin curier se va aplica o suprataxă de 1.50 lei/km suplimentar). Pentru coletele mai mari se aplică o suprataxă de 1.5 lei pe kilogram suplimentar. (Prețul nu include TVA)

Transportul comenzilor mai mari de 1000 lei este GRATUIT prin Fan Courier sau Poșta Română (în funcție de destinație).

Această opțiune se aplică coletelor care:

  • au o greutate mai mică sau egală cu: 5 kg. Pentru coletele care depășesc această greutate se plătesc doar kilogramele suplimentare.