Termeni și condiții

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.umarketsibiu.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. la nicio actiune. 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.  
www.umarketsibiu.ro este administrat de S.C. MMW INTERNATIONAL SRL cu sediul in Cisnadie, str. Transilvaniei, nr. 5, jud. Sibiu inregistrata la Registrul Comertului cu nr  J32/511/2015, CUI RO34581277.

Programul personalului magazinului online uMarket este de LUNI pana VINERI intre orele 09:00 - 18:00.

 

Inregistrarea ca membru:

Pentru a putea cumpara de pe www.umarketsibiu.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra. 
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.umarketsibiu.ro livrari refuzate. 

 

Confidentialitate 

S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.umarketsibiu.ro si S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.umarketsibiu.ro si S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.umarketsibiu.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.umarketsibiu.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@umarketsibiu.ro .  

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, utilizatorii website-ului www.umarketsibiu.ro au urmatoarele drepturi,:

1.   Dreptul la informare (art.12)

2.   Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3.   Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

4.   rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

5.   transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

6.   notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

           *    Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

           *    Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

           *    Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul uMarket Sibiu este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail. 
S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.umarketsibiu.ro.

 

Pret si modalitati de plata 

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.


Plata se poate face:

·      in numerar, la livrare (sistem ramburs);

·      prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati si un reprezentant al S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de la 24H la 7 zile, in functie de disponibilitatea produselor, de la data primirii comenzii, in zilele lucratoare.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Livrarea comenzilor se face prin Curier Rapid (lucrăm cu mai multi curieri naționali) la adresa specificată de client:

Prețul transportului este de 20 lei (TVA inclus) pentru un colet de max 5kg. Pentru coletele mai mari se aplică o suprataxă de 1.19 lei pe kilogram suplimentar. (Prețul include TVA)

Transportul comenzilor mai mari de 350 lei este GRATUIT.

Această opțiune se aplică coletelor care:

  • au o greutate mai mică sau egală cu: 5 kg. Pentru coletele care depășesc această greutate se plătesc doar kilogramele suplimentare. 

În municipiul Sibiu și localitățile limitrofe ( până la 20km de Sibiu) transportul se face de către noi astfel: 

  • Pentru comenzi de până la 50 de lei transportul este 10 lei/comandă

  • Pentru comenzi de peste 50 de lei transportul este GRATUIT

Garantie

Garantia se acorda pentru 24 de luni de la data cumpărării produsului.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.umarketsibiu.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.

S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul uMarket, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre uMarket, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la contact@umarketsibiu.ro sau la numarul de telefon 0767.160.002, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. MMW INTERNATIONAL S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

 

Responsabilitati privind produsele

S.C. MMW SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

  

Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.

Este foarte usor! Intrati in Contul meu, apoi in sectiunea Istoric retururi si selectati comanda din care face parte produsul pe care doriti sa il returnati. Comanda este vizibila in aceasta sectiune timp de de 14 zile din momentul in care ati primit coletul.


Selectati optiunea " Trimite o cerere de retur " si veti fi redirectionat in formularul de retur. 


Selectati adresa la care doriti sa va trimitem produsul inlocuit si apoi produsul. Va rugam sa ne completati motivul returului, procedura de retur ( inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii ) si in campul Comentarii informatii ce tin de optiunile dorite. 
In cazul deschiderii unei cereri de returnare a contravalorii va rugam sa completati contul IBAN, Banca si numele proprietarului de cont in campul Comentarii.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau desigilat, insotit de factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. 
*** In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura. 

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, presupunand o schimbare de culoare sau marime, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

 

Adresa la care se trimite coletul retur este: Sediul uMarket - MMW INTERNATIONAL SRL, str. Transilvaniei,nr. 5, Cisnadie, jud. Sibiu.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client ( taxa de transport pentru returnarea produsului catre uMarket + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client)

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 zile lucratoare prin ramburs bancar, dupa primirea datelor complete pe email la contact@umarketsibiu.ro.

 

Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa contact@umarketsibiu.ro, sau telefonic la nr. de telefon: 0767160002 pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de uMarket.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.umarketsibiu.ro incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  S.C. MMW INTERNATIONAL SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.umarketsibiu.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@umarketsibiu.ro

 

 

Dispozitii finale   

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.umarketsibiu.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către uMarket la contact@umarketsibiu.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online uMarket, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.